DEVLET BAHÇELİ, 28 OCAK PAZAR GÜNÜ MERSİN’DE « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

DEVLET BAHÇELİ, 28 OCAK PAZAR GÜNÜ MERSİN’DE

Bu haber 23 Ocak 2024 - 9:49 'de eklendi ve 34 kez görüntülendi.

31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli Mersin’de açık hava toplantısı düzenleyecek. 28 Ocak 2024 Pazar Günü saat 13.00’te Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda gerçekleştirilecek olan açık hava toplantısına Mersinlileri davet eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal “Güçlü MHP, Güçlü Cumhur İttifakı Güçlü Mersin ve Güçlü Türkiye diyerek vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Cumhur İttifakı Belediyeciliği ile Mersin başta olmak üzere 81 ilimizi kazanacak, hemşehrilerimizi hak ettiği Mersin’e ve Türkiye’ye kavuşturacağız. Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle düzenlenecek olan açık hava toplantımıza sizlerin katılımı gücümüze güç katacak.” şeklinde konuştu.  Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ise “Mersin Bizim, Türkiye Hepimizin diyerek bu yarışa dahil olduk. Hizmetlerle dolu 5 yıl ve vizyoner bir Mersin için Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçemizde gerçek belediyeciliği Mersinlilerle buluşturacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 28 Ocak Pazar Günü saat 13.00’te Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Mersin’de vatandaşlarımızla buluşacak. Tüm vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı’nın gücünü dünyaya bir kez daha ilan etmek için açık hava toplantımıza bekliyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi ilk açık hava toplantısını 28 Ocak günü Mersin’de, ikincisini ise 4 Şubat’ta Manisa’da gerçekleştirecek. Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr. Devlet Bahçeli 31 Mart 2024 yerel seçimlere hazırlık mahiyetindeki ilk açık hava toplantısında Mersinlilerle buluşacak. Pazar günü Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda düzenlenecek olan toplantı için kentte hazırlıklar hız kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal açık hava toplantısına Mersinlileri davet ederek Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak heyecanlıyız ve her şeyden önce kararlıyız. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 81 ilimizi ve tüm ilçelerimizi Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle buluşturacağız. Gönül ve güven belediyeciliği ile Mersinimize en kaliteli hizmeti vermek ve Mersin’i dünya kenti haline getirmek istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan ile Mersin’i hak ettiği yatırımlara kavuşturacak, örnek belediyecilik profili sergileyeceğiz. Bilge Liderimiz Sn. Doktor Devlet Bahçeli’nin emrinde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart akşamına kadar gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağız ve başaracağız. Bu kapsamda 28 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda açık hava toplantılarımızın ilkini gerçekleştireceğiz. Toplantımızda milli söz birliğimizi ve gücümüzü bir kez daha tüm dünyaya ilan edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz cumartesi günü yoğun katılımla basın açıklamasında bulunarak seçim çalışmalarına başlayan Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan da ilkini Mersin’de düzenleyecekleri açık hava toplantısına 7’den 70’e herkesi davet etti. Soydan “Mersin bizim gözbebeğimiz. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli de Mersin’i çok önemsiyor ve Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı bayrağı Cumhur İttifakı ve MHP devralacak. Varız, kazanacağız ve çok inançlıyız. Sahada vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek kendimize 5 yıllık bir ev ödevi hazırlayacağız. Mersin’i, Mersinlilerle ve Mersinli bilinci taşıyanlarla yöneteceğiz. 28 Ocak 2024 Pazar Günü saat 13.00’te genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Mersin Millet Bahçesi Yanı’nda vatandaşlarımıza seslenecek ve önemli mesajlar verecek. Mersinli hemşehrilerimi açık hava toplantımıza bekliyorum.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.