2 FARKLI KONSEPTTE KAFE MERSİNLİLERİN HİZMETİNDE « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

2 FARKLI KONSEPTTE KAFE MERSİNLİLERİN HİZMETİNDE

Bu haber 02 Ekim 2022 - 15:04 'de eklendi ve 30 kez görüntülendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Adnan Menderes Bulvarı’na açtığı 2 ayrı kafe ile Mersinlilere hizmet ağını genişletti. Deniz ürünlerinin yer aldığı ‘Denizden Kafe’ ve spor konseptli ‘Tribün Kafe’, haftanın 7 günü Mersinlilerin hizmetine başladı.
Açılış öncesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de yerinde incelediği 2 yeni kafeden ‘Denizden Kafe’ Kültür Park içerisinde yer alırken, ‘Tribün Kafe’ Babil’deki Cumhuriyet Gösteri Merkezi’nin sahil kısmında yer alıyor.
Sahilde keyifli vakit geçirebileceğiniz 2 yeni mekan
Akdeniz’in incisi Mersin olduğu için, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sahil bandında deniz ürünleri konseptli bir restoran açma kararının ardından çalışmaları başlattıklarını ifade eden Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız, “Burada yaklaşık 20 çeşit mezemiz, 15 tane ara sıcağımız ve çeşitli balıklarımız olacak. Vatandaşlarımız gelip ister ara sıcaklarını yiyebilir, ister mezelerinden tadabilir, isterlerse de balıklarını yiyip restoranımızdan ayrılabilirler. Bu konseptimizi, Mersin’in yerel lezzetlerini düşünerek yaptık. Mersin’e özel kaya koruğumuz var. Yine Mersin’e özgü balık çeşitlerimizle, vatandaşlarımıza hem kaliteli hem de uygun fiyatta hizmet sağlamaktayız” dedi.
Hizmete giren ‘Tribün Kafe’ hakkında da bilgi veren Yıldız, “Faaliyete geçirdiğimiz bir diğer işletme de Tribün Kafe. Tribün Kafemizde daha çok spor konsepti hakim. Burası futbol, basketbol, bilardo, hentbol ve diğer tüm branştaki karşılaşmaları oturup rahatlıkla izleyebileceğiniz, spor konseptli keyifli bir kafemiz. Burada da yemek çeşitlerimiz oldukça geniş. Hamburger, pizza, makarna, tavuk kanat ve parçacıkları gibi birçok yeme-içme alanında ürünlerimiz bulunmaktadır” diye konuştu.
Mersinlilere farklı konseptlerde, kaliteli ve ucuz fiyata hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız, Denizden Kafe ve Tribün Kafe’nin haftanın 7 günü saat 11.00 ile 23.30 arasında faaliyette olacağını kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
mersin web tasarım
mersin web tasarım

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapFantezi giyimİç çamaşır takımlarıSütyenGecelikPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası