BAKAN NEBATİ SAHADA SORUN ÇÖZÜYOR « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

ERDOĞAN, YENİ KABİNEYİ AÇIKLADI

DÜNYA, GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

KAYMAKAM ÇENET, OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ

EĞİTİM, GENEL, YEREL HABERLER

BAKAN NEBATİ SAHADA SORUN ÇÖZÜYOR

Bu haber 10 Mayıs 2023 - 15:51 'de eklendi ve 21 kez görüntülendi.

AK Parti’nin Millete hizmet için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini kaydeden Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Adem Aldemir,” Çıkmış olduğumuz bu kutlu davada aziz milletimize daha iyi hizmet için gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

İl Başkanı Aldemir, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Mersin Teşkilatı ve Milletvekili Adayları sahada çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Seçim çalışmalarında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan AK Parti Mersin Başkanı Adem Aldemir, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhur İttifakı Adayımız olan Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Mersin Milletvekili Adaylarımızla birlikte sahada aziz milletimizle yüz yüze, gönül gönüleyiz.

Çıkmış olduğumuz bu kutlu davada aziz milletimize daha iyi hizmet için gece gündüz demeden çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati, Mersin’in ihtiyaçlarına yönelik birçok proje ve yatırımlar üzerinde çalışmalar yaparak şehrin kalkınması için önemli çalışmalar yapmaktadır.

Saha çalışmalarında Mersinli hemşehrilerimizin taleplerini alan Sayın Bakanımız Nebati İlçelerimizdeki çoğu Mahallelerimizin ihtiyacı olan su sorunu, parke taşı ve çelik sulama borusu sorununu çözüme kavuşturdu. Limon üreticilerimizin de sorununu çözdü.

Mersinli hemşehrilerimizin Sayın Bakanımız Nebati’ye seçim çalışmalarındaki ilgisi büyük, onun sıcak gülümsemesi ve samimi tavırları Mersinlilerin kalplerinde özel bir yer edinmiştir. Hizmetleri, başarıları ve Mersin’e olan duyarlılığıyla onları etkilemiş, güvenlerini kazanmıştır.

Sayın Bakanımız Nebati’nin başarılı çalışmaları, şehrimize olan duyarlılığı, çalışkanlığı,samimi oluşu ve sözünde durması Mersin halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati, Milletvekili Adayları ve AK Parti Mersin Teşkilatı olarak Mersin’in kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
mersin web tasarım
mersin web tasarım

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapFantezi giyimİç çamaşır takımlarıSütyenGecelikPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası