“İŞİMİZ EŞİTLİK” PROJESİ’NDE İMZALAR ATILDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

KAYMAKAM ÇENET, OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ

EĞİTİM, GENEL, YEREL HABERLER

GÜLTAK: “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

“İŞİMİZ EŞİTLİK” PROJESİ’NDE İMZALAR ATILDI

Bu haber 07 Nisan 2023 - 21:54 'de eklendi ve 14 kez görüntülendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş. ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (Mersin İŞKUR) ortaklığında yürütülecek “İşimiz Eşitlik Projesi” protokol imza törenine katıldı.

Vali Pehlivan, “İşimiz Eşitlik Projesi” ile depremzede vatandaşlarımız da dahil olmak üzere, kadınların inşaat sektöründe daha fazla görev almalarını teşvik etmek ve bu konuda öncü olmak, konu ile ilgili gerekli eğitimleri vermek, saha deneyimi kazandırmak, eğitim sonrası adayların istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen projenin hayırlı olmasını diledi.

Proje ile; hedef kitle olan kadınlara, temel iş sağlığı ve güvenliği, beton üretimi ve mikser operatörlüğünde işbaşı eğitim programı verilmesi ve kursiyerlerin program sonrasında kalıcı olarak istihdam edilmeleri hedeflenmektedir. Bu meslekte istihdam edilen adayların çalışma sürecinde yetenek ve yetkinliklerine göre Santral Operatörü, Santral Lideri şeklinde pozisyonlarda yükselme fırsatları bulunmaktadır.

ÇİMSA Akademi bünyesinde; (E) Sınıfı ehliyet, temel iş sağlığı ve güvenliği, beton üretimi ve mikser operatörlüğü gibi konularda eğitim ve belgelendirme yapılacak, bu bağlamda teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek.

3 ay sürecek eğitimler 10’ar kişilik gruplar halinde, periyodik olarak düzenlenecek ve ÇİMSA bünyesinde faaliyet gösteren işyerlerinin ihtiyacı oldukça düzenlenecek eğitimlerin ardından katılımcıların Çimsa bünyesinde faaliyet gösteren firmalarda kalıcı olarak istihdam edilmesi planlanmaktadır.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine; Mersin İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Memet Metin Çalışkan ve iki kurumun yetkilileri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
mersin web tasarım
mersin web tasarım

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapFantezi giyimİç çamaşır takımlarıSütyenGecelikPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası