MESİAD BAŞKANI: “BARIŞ VE İSTİKRAR, EKONOMİK KALKINMANIN TEMELİDİR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MESİAD BAŞKANI: “BARIŞ VE İSTİKRAR, EKONOMİK KALKINMANIN TEMELİDİR”

Bu haber 30 Aralık 2024 - 15:43 'de eklendi ve 173 kez görüntülendi.
Mersin Sanayici İş İnsanları Derneği (MESİAD)
Başkanı Adnan Gündoğdu, Türkiye’nin ekonomik kalkınma süreci hakkında basın açıklamasında bulundu.
Başkan Gündoğdu şunları söyledi:

“MESİAD olarak, ülkemizin huzuru ve istikrarı için atılacak tüm adımları yakından takip ediyor ve bu süreçlerin ekonomik kalkınma üzerindeki olumlu etkisine olan inancımızı ifade etmek istiyoruz.

Barış ortamı, sadece toplumsal birlikteliği değil, aynı zamanda ekonomik istikrarı ve iş dünyasının güvenle ilerlemesini de beraberinde getirir. Diyalog ve uzlaşı kültürü, sürdürülebilir bir ekonomik yapı için vazgeçilmezdir. İş dünyası, ancak barış ortamında güçlü yatırımlar yapabilir, istihdam yaratabilir ve ülkemizin küresel rekabet gücünü artırabilir.

Bizim yaklaşımımız, toplumsal uzlaşı ve barışın sağlanmasının ekonomik büyüme için de önemli bir fırsat sunduğu yönündedir. Tüm tarafların bu sürece yapıcı katkılarda bulunmasının, hem toplumsal hem de ekonomik kazanımları artıracağına inanıyoruz.

Toplumun tüm kesimlerinin yapıcı katkılarda bulunması, hem toplumsal barışın hem de ekonomik kalkınmanın güçlenmesine zemin hazırlar. Bu süreç, yalnızca bugünün değil, geleceğin Türkiye’si için de kritik bir adımdır. Demokrasimizi güçlendirecek her adımı destekliyoruz.

MESİAD olarak, iş dünyası perspektifinden, ülkemizin birliğine, refahına ve sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak adına her türlü girişimi ve adımı desteklemeye devam edeceğiz. İleriye doğru atılacak her adımın, hem toplumsal hem de ekonomik fayda sağladığını görerek, güçlü bir ekonomi ve güçlü bir toplum inşasına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.

Unutulmamalıdır ki; güçlü bir ekonomi ve istikrarlı bir toplum ancak ortak değerler etrafında birleşerek, dayanışma ve işbirliği içinde mümkündür.”

……………………………………………………………

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası