ŞEHİR İÇİ YOLCU VE SERVİS TAŞIMACILIĞI SPRUNLARI MTSO’DA MASAYA YATIRILDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

ŞEHİR İÇİ YOLCU VE SERVİS TAŞIMACILIĞI SPRUNLARI MTSO’DA MASAYA YATIRILDI

Bu haber 18 Eylül 2025 - 16:59 'de eklendi ve 554 kez görüntülendi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) Vali Yardımcısı İrfan Demiröz başkanlığında ‘Mersin Şehir İçi Yolcu Taşımacılığı Sektör Toplantısı’ düzenlendi.

MTSO adına Meclis Başkanı Hamit İzol ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar’ın katıldığı toplantıda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden Şoförler Odası’na Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’ndan Minibüsçüler Esnaf Odası’na İl Emniyet Müdürlüğünden Jandarma Komutanlığına, Defterdarlıktan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne, Ulaştırma Bölge Müdürlüğünden Karayolları Bölge Müdürlüğüne, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından Zabıta Dairesi Başkanlığına kadar konunun tüm tarafları ilk kez çözüm için aynı masa etrafında bir araya geldi.

Yetki belgelerinin denetlenmesi, kart uygulamasının yaygınlaştırılması, korsan yolcu ve servis taşımacılığı, karayolu altyapı ve trafik düzenlemelerinin iyileştirilmesi gibi sektörü ilgilendiren birçok konu masaya yatırıldı. Minibüs, servis, taksi, tarım işçisi taşıması gibi çok geniş perspektifte ele alınan şehir içi yolcu taşımasında yaşanan sorunlar çözümleriyle birlikte tartışıldı. Çözümler için notlar alındı. Değerlendirme toplantısı için 6 ay sonra bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası