Hatayspor’un önümüzdeki yıl maçlarını Mersin’de oynacağı ve idman yapacağı tesisin inşaatı hızla devam ediyor.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, iki futbol sahasının altyapısının sürdüğü tesisin inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Vali Pehlivan şunları söyledi;
“Depremde tesisleri zarar gören Hatayspor önümüzdeki Süper Lig sezonunda maçlarını Mersin İlimizde oynayacak.
Hatayspor’u Erdemli İlçemizde bulunan Avrupa’nın birinci, dünyanın 3. en büyük ‘Atış Poligonu’ tesislerimizde ağırlayacağız.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın oluruyla tahsis ettiğimiz 40 dekar alan üzerinde iki futbol sahasının altyapısı için hummalı bir çalışma yürütüyoruz.
Sahaların üst yapısını Türkiye Futbol Federasyonu gerçekleştirecek ve tesis yeni sezona yetiştirilecek” dedi.