“AKBELEN İÇİN SERDAR SEZGİN” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“AKBELEN İÇİN SERDAR SEZGİN”

Bu haber 10 Mart 2024 - 16:57 'de eklendi ve 297 kez görüntülendi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde emekli Serdar Sezgin Akbelen Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

MANŞET MERSİN HABER / İMREN SARI

Toroslar ilçesinin büyük mahallerinden biri olan Akbelen’de Serdar Sezgin, sosyal yardımlaşmaya öncelik verdiğini belirterek projeleri ile mahalleyi yönetmeye talip oldu.

Muhtar seçildiği takdirde Akbelen mahallesinde kronikleşen sorunların çözüme kavuşacağını belirten Sezgin, “Akbelen şirin bir mahalle, güzel bir mahalle. Akbelen’e daha iyi bir hizmet verebilmek için ve sosyal konularda daha adil bir paylaşım yapabilmek için Akbelen mahallesi muhtarlığına talibim. Mahallemizdeki sorunları çözmek ve daha kalıcı çözümler üretmek için azalarımızla birlikte elimizden geleni yapacağımıza mahalle sakinlerimizin emin olmalarını istiyorum.”

Popülist söylemlerden uzak, mahallemizde azalarımızla birlikte gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, isteklerini dinledik. Akbelen’de yapılması gereken ve ivedi bir şekilde çözülmesi gereken sorunları tek tek not aldık. Bunları bir an önce çözüme ulaştırmak için azalarımızla birlikte projeler üretmeye başladık.

“MAHALLEMİZİN ASAYİŞ SORUNLARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Yakın zamanda Toroslar İlçe Emniyet Müdürü ile görüştüğünü söyleyen muhtar adayı Serdar Sezgin; “Akbelen’deki karakol konusunu birinci ağızdan dinleyerek bilgi almak istedim. Karakolun yaklaşık 11 ay sonra eski yerine yeniden geleceği bilgisini aldık. Ve ayrıca mahallemizde bekçi talebi vardı. İlçe Emniyet Müdürümüze bizzat bu sorunu da ilettik. İkinci bir konu ise mahallenin işlek caddelerine mobese kamerası takılması idi. Örneğin mahallemizdeki işlek sokaklarından biri olan Sağlık Ocağı ve eczanelerin bulunduğu caddeye, Rıfat Uslu Caddesine, Toroslar Lisesi’nin bulunduğu bölgelere mobese kamerası eklenmesi talebini ilettik.”

“AKBELEN MAHALLESİ’NDE KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İÇİN DESTEKLERİNİZE TALİBİM”

Doğuma büyüme Mersin’de yetiştiğini belirten Serdar Sezgin EYT kapsamında emekli olduğunu söyledi.

Muhtar adayı Serdar Sezgin sözlerine şöyle devam etti;

Evli ve 2 çocuk babasıyım. Mahallemizin sorunlarına, özellikle sosyal yardımlar konusunda daha adil bir paylaşım için bıkmadan usanmadan daha talepkar, daha ısrarcı bir yaklaşımla birbirinden değerli azarımızla birlikte kalıcı çözümler üretmek için desteklerinize talibim diyerek Akbelen mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası