AMERİKA’DA FEDAKAR BİR TÜRK! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

AMERİKA’DA FEDAKAR BİR TÜRK!

Bu haber 18 Şubat 2023 - 21:13 'de eklendi ve 236 kez görüntülendi.

Amerika’da yaşayan restourant işletmecisi bir Türk, depremde mağdur olan vatandaşlar için işletmenin 1 aylık kazancını bağışlayacağını açıkladı.

Açıklama yapan restourant işletmecisi Nalan Ertane; “Her ne kadar şu an yurdumuzdan uzak olsak da yüreğimiz hep birlikte atıyor. Sevincimiz ortak, üzüntümüz ortak. Böyle günlerde birlik ve beraberliğimizi daha çok hissettirmemiz gerekiyor. Bizlerde böyle bir karar alarak mağdur halkımıza destek olmak istedik. Bunun ötesinde Amerika’nın her bölgesindeki Türkler olarak çalışmalar başlattık ve bir çok malzemeyi Türkiye’de ki sevdiklerimiz aracılığıyla ulaştırdık ve ulastimaya devam ediyoruz. Bizim milletimiz dünyada eşi benzeri olmayan bir millet. Tüm Türkiye’nin ve dünyadaki Türklerin birliği, beraberliği ve yardımlaşması takdire şayan bir durum. Bunu bütün dünyaya bir kez daha gösterdik. Bende böyle bir milletin Ferdi olmaktan gurur duyuyorum. ” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası