BAŞKAN ERDOĞAN: “NE OLUR İŞLERİNİZİ, SEYAHATLERİNİZİ ERTELEYİN, 28’İNDE OYUNUZU KULLANIN” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

BAŞKAN ERDOĞAN: “NE OLUR İŞLERİNİZİ, SEYAHATLERİNİZİ ERTELEYİN, 28’İNDE OYUNUZU KULLANIN”

Bu haber 16 Mayıs 2023 - 22:38 'de eklendi ve 18 kez görüntülendi.

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için 14 Mayıs Pazar günü sandık başına gitti. İkinci tur seçimleri Yüksek Seçim Kurulu YSK Başkanı Ahmet Yener ise basın açıklamasıyla seçimin resmen ikinci tura kaldığını duyurdu.

Haber / İmren Sarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk-Kanal D’nin ortak özel yayın olan programında 28 Mayıs’da  gerçekleştirilecek olan ikinci tur seçimleri için seçmenlere seslenerek, “Mayıs ayı sebebiyle özellikle Karadeniz’de çaya gidenler olabilir, fındığa gidenler olabilir. Ne olur bunu erteleyin. 28’inde oyunuzu kullanın” dedi.

Başkan Erdoğan: “İkinci turda birinci turda olduğu gibi ben yine milletimizin sandıklara koşacağına inanıyorum.  Ama ben milletimizden özellikle bir şey rica edeceğim. Tabi şimdi mayıs ayındayız. Mayıs ayı sebebiyle özellikle mesela Karadeniz’de çaya gidenler olabilir, fındığa gidenler olabilir. Bütün bunlarla beraber tabi şimdi yazlıklara gidecek olanlar var. Bunlarında değerlendirmesi iyi yapmamız lazım. Bu zamanı bu noktada çok çok verimli kullanmamız lazım. Ne olur bunu erteleyin. 28’inde oyunuzu kullanın ondan sonra bu seyahatleri yapın. ” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası