CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AKDENİZ BELEDİYESİ’NE ÇIKARMA YAPTI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

LİMAN YOLU YENİLENDİ

GENEL, YEREL HABERLER

TÜRKİYE’NİN İLK ENGELSİZ GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

EĞİTİM, GENEL, SAĞLIK, SPOR, YEREL HABERLER

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AKDENİZ BELEDİYESİ’NE ÇIKARMA YAPTI

Bu haber 18 Eylül 2021 - 16:49 'de eklendi ve 40 kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki birçok bakan ve milletvekili ile birlikte Mersin Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve toplu açılış töreni için Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katıldıktan sonra, Akdeniz Belediyesi’ne çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek isteyen he yaştan yüzlerce vatandaş, belediye binasının etrafını sardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan; vatandaşların alkış ve tezahüratları altında belediye binasına giriş yaptı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarete; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Mersin Milletvekilleri, Mersin Valisi Ali İhsan Su ile AK Parti il ve ilçe teşkilatları katıldı.

Burada Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 saati aşkın süre kaldığı Akdeniz Belediyesi’nde Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz’e yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı belediyemizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Kentimizin kalbi olan Akdeniz’de biten, devam eden ve yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında kendisine bilgiler arz ettik. Akdeniz ilçemize olan ilgisi nedeniyle, şahsım ve tüm Akdeniz sakinleri adına Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı. Kaynak: Bülten

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası