İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN GAZZE’YE YARDIMLARI DEVAM EDİYOR « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN GAZZE’YE YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Bu haber 09 Ocak 2024 - 15:45 'de eklendi ve 53 kez görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı proje kapsamında Gazze’ye insani yardım ulaştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Ülke genelinde 31 Olgunlaşma Enstitüsü ve bine yakın Halk Eğitim Merkezinde eş zamanlı olarak Filistinli kardeşlerimiz için üretilmeye başlanan battaniye, polar içlik, eşofman takımı, maske, yeni doğan seti, iç çamaşırı Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce himayesi toplanarak Gazze’ye ulaştırılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; ”  Dikilen ve tasarlanan ürünler, paketleme işlemlerinin ardından Mersin’e oradan da Gazze’deki Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası