İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KARADAĞ GÖREVİNE BAŞLADI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN KARADAĞ GÖREVİNE BAŞLADI

Bu haber 02 Ekim 2023 - 19:11 'de eklendi ve 248 kez görüntülendi.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzasıyla yayımlanan karara göre Mersin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevi değişti.

Haber / İmren SARI

Mersin’de 2017 yılından beri görev yapan Mersin Tarım İl Müdürü Arif Abalı görevden alınarak yerine Erdem Karadağ göreve getirildi.

15 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan 2023/411 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çanakkale  İl Tarım  ve Orman Müdürlüğü görevinden, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanan  İl Müdürü Erdem Karadağ görevine başladı.

Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Karadağ’ı karşılayarak çiçek takdiminde bulundu.

Erdem Karadağ Kimdir?
2010-2012 Yılları arasında, Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yaptı. 2012-2014 Yılları arasında, Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Yılında Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yapan Karadağ Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzasıyla yayımlanan karara göre Mersin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine atandı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası