MERSİN CEMEVİ KADINLAR GÜNÜ SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRECEK « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MERSİN CEMEVİ KADINLAR GÜNÜ SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Bu haber 08 Mart 2024 - 20:06 'de eklendi ve 46 kez görüntülendi.

Mersin Cemevi Kadın Komisyonu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği, İnançta Örgütlenme ve Kadının Hukuktaki Yeri konulu söyleşisi gerçekleştirecek.

Mersin Cemevi Kadın Komisyonu üyesi Aysel Demir Kılavuz, Mersin Cemevi Kadın Komisyonu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği, İnançta Örgütlenme ve Kadının Hukuktaki Yeri konulu söyleyişi 10 Mart Pazar günü saat 14:00’te Mersin Cemevinde olacaktır. 26. Dönem CHP Ankara Milletvekili, 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Hukukçu Şenal SARIHAN, Sendikacı Vicdan Baykara Güler’in konuşmacı olarak katıldığı “İnançta Örgütlenme ve Kadının Hukuktaki Yeri konulu söyleşine tüm canları bekliyoruz. ” diye belirtti.

Kılavuz,“Toplumdaki eşitsizliğe karşın,biz kadınlar demokrasi için, insan hakları için, barış için mücadele edeceğiz.
Kadınlar,hangi siyasi görüş, dil, din, ırktan olursa olsun kadınlar el ele verdikten sonra başaramayacağı iş yoktur. Bu nedenle erkeklerin peşine takılmayalım. Kadınların karar mekanizmalarında daha fazla yer almalıdır. Korkunun ecele faydası yok. Kadınların direniş ve mücadele ruhu olduğu sürece, gerici zihniyet kendi karanlığında boğulacaktır. ” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası