MERSİN TAKIMINA SAHİP ÇIKTI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

MERSİN TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

Bu haber 01 Şubat 2023 - 13:11 'de eklendi ve 10 kez görüntülendi.

Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Euroleague Women’daki kritik maçındaFamilaSchio’yu79-67 mağlup etti. Mersinli basketbolseverler Servet Tazegül Spor Salonu’nu tıklım tıklım doldurarak, galibiyette büyük rol oynadı. Maçı salondan izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Avrupa şampiyonluğu yolunda Mersin tek yürek oldu. Kentimiz ve ülkemizi Avrupa’da temsil eden takımımıza sahip çıkan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.”dedi.
Bu yıl Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Euroleague Women 12. hafta maçında İtalya ekibi Famila Schio’yu ağırladı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan maçta taraftarının büyük desteğiyle güçlü rakibine üstünlük kuran Mersin temsilcisi maç boyunca harika bir oyun sergiledi. Maçı 79-67’lik skorla kazan turuncu-lacivertliler mücadele ettiği B Grubunda maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Binlerce Mersinli kentinin takımına sahip çıkarak, Servet Tazegül Spor Salonu’nu doldurdu. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da maçı salondan izleyerek, takımı yalnız bırakmadı.
“Hedeflediğimiz 4 kupa için emin adımlarla ilerliyoruz.”
Maç sonunda açıklama yapan Başkan Abdullah Özyiğit, büyük destek için Mersinli basketbolseverlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Muhteşem destek için teşekkürler Mersin, inanıyoruz tarihi birlikte yazacağız. Salonu doldurarak, kentinin takımını yalnız bırakmayan binlerce hemşehrimize teşekkür ediyoruz. Avrupa şampiyonluğu yolunda Mersin tek yürek oldu. Bu sezon 28.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandık, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şu anda lider durumdayız. Hedeflediğimiz 4 kupa için emin adımlarla ilerliyoruz. Hep birlikte başaracağız.”
Başkan Özyiğit’ten Yeni Mersin İdman Yurdu’na destek çağrısı
Başkan Özyiğit, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu için de destek çağırısında bulundu. Başkan Özyiğit, “Yeni Mersin İdman Yurdu’muz küllerinden doğuyor, bu sezon çok iyi performans sergiliyor. Kentimizin takımı Pazar günü önemli bir maça çıkacak. Yenişehir Belediyesi olarak biz de stadyuma servis kaldırıyoruz. Bu maça tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Takımlarımız bizim değerlerimiz, ortak paydalarımız. Kenetlendiğimiz zaman başarı da gelecek.”diye konuştu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig