MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL SİLİFKE VE ERDEMLİ’Yİ ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL SİLİFKE VE ERDEMLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 07 Mart 2024 - 15:05 'de eklendi ve 45 kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altınok ile birlikte Silifke esnafını ziyaret etti. Uysal’a ziyareti sırasında AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez de eşlik etti. MHP Mersin Milletvekili Uysal “Silifke’de hizmetlerin devam etmesi için bir dönem daha Sadık Başkanımızı göreve getirmeniz lazım. 5 yıl boyunca size verdiği her sözü tutan Sadık Başkanımızın yapacağı çok işi var. Hizmet zinciri sözüne sadık olan Sadık Başkanımızla sürecek.” şeklinde konuştu.Milletvekili Uysal daha sonra Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara’nın proje lansman toplantısına katıldı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal ilçeleri gezerek seçim çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.
Silifke İlçesinde Taşucu ve Say Mahallelerini Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altınok, AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Uysal, esnaf ve vatandaşların içten karşılamalarından mutlu olduğunu belirtti.

Uysal “Silifke son noktayı koymuş. Sadık başkanımız göreve geldiğinde ne söz verdiyse tutmuş. İşte bunun için Cumhur İttifakı’nı seçmelisiniz. Biz ne söz verdiysek tutarız. Çünkü bizim önceliğimiz halk ve sizlerin yaşam kalitesini artırmak. Silifke İlçemiz Mersinimizin göz bebeği. Sadık Başkanımız, Silifke’yi her geçen yıl daha da geliştirmiş. Hizmet zinciri Sadık Başkanımızla sürecek, Silifke örnek gösterilen ilçe olmaya devam edecek. Sözüne Sadık başkanla yola devam.”ifadelerine yer verdi.

Say Mahallesi’nde davul ve zurnalarla karşılanan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ve Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal burada da vatandaşlarla buluştular.

Silifke ziyaretini tamamladıktan sonra Erdemli ilçesine geçen Milletvekili Uysal, burada da Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara’nın proje lansman toplantısına katıldı.

Lansman ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Uysal “Cumhur İttifakımız bugünü düşündüğü gibi gelecek nesilleri de düşünerek hareket eden,çalışan ve üreten bir ittifaktır. Erdemli için Mustafa Kara başkanımızla hazırız, kararlıyız. Erdemli halkımızın hem sosyal hem de ekonomik kalkınması için yepyeni projelerle bir 5 yıl daha üç hilal sancağı dalgalanacak. Erdemli ilçemize yerli yabancı gelen turist sayısını artırmak için genelden yerele el birliğiyle çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası