VALİ PEHLİVAN, MELİK TAHİR CAMİİ’NDE DEVAM EDEN RESTORASYON ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

VALİ PEHLİVAN, MELİK TAHİR CAMİİ’NDE DEVAM EDEN RESTORASYON ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Bu haber 05 Mart 2024 - 13:11 'de eklendi ve 83 kez görüntülendi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Melik Tahir Camii’nde devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi.

Tarsus İlçesinde Şehit Mustafa Mahallesi’nde, ‘Kuşlu Camii’ olarak bilinen Melik Tahir Camii’nde yürütülmekte olan restorasyon çalışmaları hakkında Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Adana Vakıflar Bölge Müdür Vekili Metin Evsen’ den bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, Mersin İlimizin ve Tarsus İlçemizin en önemli tarihi yapılarından birisi olan Melik Tahir Camii restorasyon çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanacağını ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını ifade etti.
Vali Pehlivan’a, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Adana Vakıflar Bölge Müdür vekili Metin Evsen ve İlçe Protokolü eşlik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası