AKDENİZ ZABITASI ZİNCİR MARKETLERİ DENETLEDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

AKDENİZ ZABITASI ZİNCİR MARKETLERİ DENETLEDİ

Bu haber 24 Mayıs 2024 - 14:38 'de eklendi ve 154 kez görüntülendi.

Kontrollerde, son kullanma tarihi geçmiş, raf ile kasa fiyatı uyuşmayan bazı ürünler tespit edildi.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketlerde fiyat etiket denetimi yaptı, ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etti. Denetimlerde son kullanma tarihi geçen gıdalar ile etiket-kasa fiyatı uyuşmayan ürünlerin satışa sunulduğu marketlere, ilgili yasalar gereği cezai işlem uygulandı.
Halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için 7/24 görevinin başında olan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan zincir alışveriş merkezlerine yönelik kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürü Sabri Aytonğ’un da katıldığı kapsamlı denetimlerde; son tüketim tarihi geçmiş bazı gıda ürünleri tespit edildi. Denetlenen marketlerde ayrıca raf fiyatı ile kasa fiyatı uyuşmayan bazı ürünler de belirlendi. Bunun üzerine zabıta ekipleri, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri müsadere ederek ilgili AVM’ler hakkında tutanak tutup cezai müeyyide uyguladı.
Kaldırım işgalleri de önleniyor
Akdeniz zabıta ekipleri, gün içerisinde ayrıca kaldırım işgaline yol açarak vatandaşların geçişini zorlaştıran esnafı da denetleyip uyardı. Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde ve civarında faaliyet gösteren fidan satıcılarını ve birçok işyerini denetleyen zabıta ekipleri, kaldırımlara yerleştirilen saksı, sandık ve benzeri ürünleri kaldırttı, işletme sahiplerini uyardı. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün; halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için denetim ve kontrolleri aralıksız devam edecek.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası