MESİAD, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MESİAD, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Bu haber 06 Mart 2024 - 21:18 'de eklendi ve 20 kez görüntülendi.

MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kent projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kentin geleceğine ilişkin projeler için fikir alışverişinde bulundu.

Kentin gelişmesi ve kalkınması için Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği projelerin önemine dikkat çeken Başkan Gündoğdu, Mersin’in daha iyi bir geleceğe sahip olması için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

MESİAD’ın, kentin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen MESİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle MESİAD başkanlığına seçilen Adnan Gündoğdu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası