TENİS KORTLARI YENİLENİYOR « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TENİS KORTLARI YENİLENİYOR

Bu haber 04 Haziran 2024 - 16:51 'de eklendi ve 104 kez görüntülendi.

Mezitli Belediyesi, Spor Kenti Mezitli için çalışmalarına devam ediyor. Gençlerin ve çocukların sportif faaliyetlere katılımını teşvik ederek spor alanlarını güçlendirmeyi amaçlayan belediye, var olan tesislerin bakım ve tadilatlarını titizlikle gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Aratos Spor Tesisleri’nde tenis kortları yenilemesi gerçekleşiyor.

Spor alanlarında vatandaşların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Mezitli Belediyesi, her kesimden vatandaşı sporla buluşturmaya devam ediyor. Spor Kenti Mezitli için çalışmalarına devam eden belediye, var olan tesislerin bakım ve tadilatlarını gerçekleştirerek sezonuna hazırlıyor. Bu kapsamda Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesisleri’nde bulunan tenis kortları ve sahası yenilenerek modern ve sağlıklı hale getiriliyor. Tenis severler tarafından sıklıkla kullanılan alanda tahribata uğramış yerler onarılıyor, peyzaj ve alan düzenlemesi yapılıyor. Mezitli’de bulunan yedi tenis kortunda da aynı işlemler gerçekleştiriliyor.  Mezitli’de tenis severlere daha kaliteli bir hizmet sunulması hedefleniyor. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Aratos Spor Tesisleri’nde tenis oynamak isteyenler için modern ve donanımlı kortlar hazır olacak.

HER KESİMDEN VATANDAŞ SPORLA BULUŞUYOR

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulayarak, her kesimden vatandaşı sporla buluşturacağını belirtti. Yenilenen tenis kortlarıyla birlikte, Mezitli’de sporun keyfi bir kez daha çıkarılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası