TOGG MİLLİ OTOMOBİL, TARSUS TİCARET SANAYİ ODASINDA… « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

TOGG MİLLİ OTOMOBİL, TARSUS TİCARET SANAYİ ODASINDA…

Bu haber 29 Eylül 2023 - 17:30 'de eklendi ve 106 kez görüntülendi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin gururu olan yerli ve milli otomobil TOGG’u teslim aldı. Tarsus TSO Başkanı Koçak, ‘’Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’nin yüz akı ve gurur kaynağı olan yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ederiz.’’dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde üretimi hayata geçirilen yerli otomobil TOGG, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edildi. TOBB’un 79.’uncu genel kurulunda 81 ilden 365 oda ve borsa için bir kura çekimi gerçekleştirdiğini anımsatan Başkan Koçak,“Kura çekimi sonrası yerli ve milli elektrikli otomobilimizi teslim aldık. Ülkemizin gururu olan otomobilimiz, Odamızın bünyesinde hizmet verecek. Böylesi önemli bir vizyona imza atan başta Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. TOGG, ülkemizde bir hayalin vücut bulmasının yanı sıra yeni hayallerin gerçekleştirilmesi, yerli ve milli teknolojinin gelişimine de kapı aralayacak bir proje olarak ilham veriyor. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.’’dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası