ALİ HAMZA PEHLİVAN “HALKIN VALİSİ” DİYE BOŞUNA YAZMADIK…! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

ALİ HAMZA PEHLİVAN “HALKIN VALİSİ” DİYE BOŞUNA YAZMADIK…!

Bu haber 01 Mayıs 2023 - 13:55 'de eklendi ve 173 kez görüntülendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz ilçesi Kiremithane Mahallesi’nde eşi hanımefendi Yıldız Pehlivan ile semt pazarına giderek pazar alışverişi yaptı.

Haber / İmren Sarı

Mersin’e atandığı günden beridir Mersin’i karış karış gezen, vatandaşlarla sohbet edip halkın sıkıntısını ve sorunlarını dinleyen, tabiri caizse halkın vali amcası olan Pehlivan, günden güne Mersinlilerin sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Eşi hanımefendi Yıldız Pehlivan ile Akdeniz ilçesi Kiremithane Mahallesi’nde Cumartesi günleri kurulan semt pazarına giderek sade bir vatandaş görüntüsü ile etrafında korumaları ve kalabalık olmadan alışveriş yapan Vali Ali Hamza Pehlivan herkesin takdirini topladı.

Alışveriş esnasında ise vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, sosyal medya hesabından semt pazarı ziyaretini paylaştığı andan itibaren vatandaşlardan beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yorumlardan bazıları ise şu şekilde;

               

       

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası