ANTİKA VE KOLEKSİYON ÜRÜNLERİ MÜZAYEDESİ YARIN BAŞLIYOR! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

ANTİKA VE KOLEKSİYON ÜRÜNLERİ MÜZAYEDESİ YARIN BAŞLIYOR!

Bu haber 25 Kasım 2023 - 17:29 'de eklendi ve 464 kez görüntülendi.

Mersin’de ikincisi düzenlenen Antika ve Koleksiyon Ürünleri müzayedesi yarın başlıyor.

Manşet Mersin / İmren SARI

Mersin’de geçtiğimiz günlerde ilki düzenlenen antika ve koleksiyon ürünleri müzayedesinin ikincisi 26 Kasım Pazar günü Saat: 17.00’de Petek Consept Organizasyon ev sahipliğinde yeniden gerçekleşecek.

Organizasyonu düzenleyen Koray Aysel ise Mersin’de ilkini gerçekleştirdiğimiz antika müzayedesinin Mersinliler tarafından çok sevildiğini hatta başka illerden de ilgi görüldüğünü belirterek “Olumlu dönüşler alıyoruz. İkinci müzayedemizde de tüm Mersinlileri ve antika severleri bekliyoruz. Yarın kimse söz vermeyin diyerek tüm Mersinlileri müzayede ye davet etti.

Adres : Menteş Mahallesi Ali Kaya Mutlu Caddesi No: 90/A    Yenişehir/Mersin
( Metro Marketten Mezitli istikametine giderken ikinci ışıklara varmadan sağda üçüncü Çevre yolu üzerinde MOİL petrol bitişiği)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası