AV. ŞAHİNOĞLU’NUN “SON GÜN GİRİT 1896” ADLI KİTABI ÇIKTI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

AV. ŞAHİNOĞLU’NUN “SON GÜN GİRİT 1896” ADLI KİTABI ÇIKTI

Bu haber 22 Eylül 2022 - 19:36 'de eklendi ve 216 kez görüntülendi.

Avukat Alper Şahinoğlu’nun kaleme aldığı “Son Gün Girit 1896” adlı kitabı tüm kitap satış sitelerinde.

Ege’nin güneyinde kuzey rüzgarlarıyla dövülerek şekillenmiş Girit Adası ve 1896 yazında adada yaşanmış gerçek hayatları kaleme alan Yazar Şahinoğlu, Girit Adası’ndan yelkenli bir kayığa binerek kaçmak zorunda kalan, İbrahim ve ailesinin adadaki son günlerini yazdı.

Tarihe meraklı okurseverlerin keyifle okuyacağını belirten Alper Şahinoğlu şunları söyledi:

“Roman, benim için uzun uzadıya, ana düşünceyi desteklemeyecek bir betimleme mecrası bulma fırsatı değildir. Romanı roman yapan; bir meselesinin olması, karakterin bu meselenin girdabında olması ve meseleyle başa çıkma çabasının anlatısıdır. Bir karakteri, bir nehiri, bir ağacı saatlerce ve gereğinden fazla betimlemeye çalışmak okuyucuya hayal kurduracak bir şeydir” dedi.

Kitabın içeriğinden ve adının nereden geldiğini kısaca anlatan Av. Şahinoğlu, ilk sayfalarda iki eski dost fiziksel olarak çatışmaktayken, ilerleyen sayfalarda bu iki ana karakterin aslında kendisiyle çatışmasına şahit oluyoruz.

Dışsal çatışmalar, kavgalar, patlayan silahlar son bulsa da, içsel çatışmalar romanı ele geçirmekte. Bütün kaçış ve kovalamaca hikayesinin aslında içsel çatışmalarının çevresinde şekillendiğini, kitabın adının ise İbrahim ve ailesinin Girit Adası’nda geçirdiği son günün hikayesini okuyucuyla buluşturduğum için bu nedenle kitabımın adı “Son Gün, Girit 1896” oldu.

Okurseverlere seslenen Yazar Şahinoğlu, bizi destekleyen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası