BALIK PAZARINDA BALIK YEME İMKANI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

BALIK PAZARINDA BALIK YEME İMKANI

Bu haber 14 Temmuz 2023 - 16:43 'de eklendi ve 149 kez görüntülendi.

Vitamin açısından zengin bir besin olması nedeniyle yoğun tercih edilen, Akdeniz mutfağının en değerli besinlerinden birisi olan balığa vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için hizmete giren Balık Pazarları Mezitli’de alışkanlık haline geldi.

İçerdiği vitamin ve minerallerle insan sağlığı için oldukça besleyici bir besin olan balık, Mezitli Belediyesi aracılığı ile kolayca evlere ulaşıyor. Mezitli Belediyesi tarafından 2017’de Viranşehir’de açılan ve yoğun ilgi gören balık pazarlarının ikincisi ise Akdeniz Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde hizmete girdi. Mersin’in en iyi balıkçıları tarafından her gün taze balık satışı yapılan Balık Pazarlarında Mezitli halkı, sezonuna göre taze balıkları satın alıp evinde pişirebildikleri gibi pazarda pişirterek evinde tüketebiliyor.

BALIK PAZARINDA BALIK YEME İMKANI

Mezitli Belediyesi Balık Pazarlarının başka bir özelliği ise hazırlanan mekanda ailenizle birlikte balık yeme imkanınızın olması.
Uygun fiyatlara satış yapılması ve pek çok servis çeşidine sahip olması Mezitlililer kadar, ilçe dışından insanları çekerek balık tüketme alışkanlığı kazandırılmasına da hizmet ediyor. Hijyene verilen önemle birlikte konumu açısından da kolaylık sağlayan Mezitli Belediyesi Balık Pazarları, Mersin’de balık denince direkt akıllara gelen yer oluyor.

ASGARİ ÜCRETLİ VATANDAŞLAR DA UYGUN FİYATLA TAZE, GÜNLÜK BALIĞA ULAŞIYOR

Sağlıklı bir yaşam için deniz ürünleri tüketmenin önemini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, Mezitli’de yaşayan vatandaşların sofralarına daha fazlı balık girmesi için ilk balık pazarını Yeni Mahalle ve Viranşehir Mahallesi arasında, Mezitli Deresi üzerindeki bir köprüyü değerlendirerek yaptıklarını 2. Balık pazarını ise Akdeniz Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde açtıklarını hatırlattı. Kasım 2017’de hayata geçirdikleri balık pazarının çok başarılı olduğunu belirten Tarhan, “Pişirimini, daha sağlıklı olması için belediye şirketi yapıyor. Şu anda Mersin’de en ekonomik şekilde en taze balığın alındığı yer Mezitli’deki balık pazarı. Biz bundan çok memnunuz, halk da memnun. Büyük lokantalarda oradaki fiyatın çok çok üzerinde balık yiyebiliyorsunuz. Oysa halk, asgari ücretli vatandaşlar da dahil çok uygun fiyatla taze, günlük balığı Mezitli Belediyesi Balık Pazarından alabiliyor. Çok sağlıklı şekilde belediyemizin şirketi tarafından pişirim yapılabiliyor. Evde koku olmadan balık yiyebiliyorlar” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası