CHP’DEN TOROSLAR’A KADIN ADAY MI GELİYOR! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

CHP’DEN TOROSLAR’A KADIN ADAY MI GELİYOR!

Bu haber 24 Ocak 2024 - 10:33 'de eklendi ve 185 kez görüntülendi.

CHP Mersin’de Büyükşehir ve 11 ilçe belediye başkan adayı açıklanırken Akdeniz ve Toroslar adayları açıklanmamıştı.
Açıklanan merkez ilçelerde kadın aday yer almaması, Av. Şerife Arıcı Yıldız’ ın tek kadın aday olduğu Toroslar’da kadın aday beklentisini yükseltti.
Kadın olmasının yanında Arıcı’ nın avukat,sivil toplum ve siyaset kimliği ile bölgedeki tanınırlığı, Toroslar’da hemşerisi Gülnarlıların nüfus yoğunluğu ,aile siyaseti nedeniyle her kesimden oy alabilmesi gibi özellikleri onu kazanacak aday olarak iddialı kılıyor.
Siyasi kulislerde atanması ihtimalinin yüksek olduğu dile getirilen Şerife Arıcı Yıldız’ın adaylığı,kadınlar tarafından yüksek sesle talep ediliyor.
Mersin CHP’den Toroslar’da kadın aday bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası