“ÇİFTÇİMİZİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİN EKONOMİK DEĞERE DÖNÜŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ”   « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

“ÇİFTÇİMİZİN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİN EKONOMİK DEĞERE DÖNÜŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ”  

Bu haber 31 Mayıs 2024 - 19:38 'de eklendi ve 587 kez görüntülendi.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, her hafta Perşembe günü kurulan Toroslar Üretici ve Köylü Pazarı’nı ziyaret etti.

Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde bulunan pazar ziyaretinde, çiftçi ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız; “Ürettikleri ürünleri doğrudan tüketiciyle buluşturarak gelir elde eden çiftçi ve üreticilerimizin hizmet verdiği Üretici ve Köylü Pazarımızı önemsiyoruz” dedi.

BAŞKAN YILDIZ, PAZARDA ALIŞVERİŞ YAPTI

Pazarda kurulun tezgahları tek tek gezen Başkan Yıldız’a pazar esnafı ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Pazardan alışveriş de yapan Başkan Yıldız, her zaman çiftçi ve üreticinin yanında olacaklarını belirterek; “Buradaki ürünler, tarladan ve bahçeden direk tezgaha geliyor. Ve böylelikle vatandaşlarımız, doğal ve taze ürünlere kolaylıkla ulaşabiliyor.  Çiftçimizin alın teri ve büyük emekle ürettikleri ürünlerin, ekonomik değere dönüşmesi de bizleri oldukça memnun ediyor. Bu konudaki çalışmalarımızı daha da genişleteceğiz. “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar” hedefiyle her zaman üreticinin yanında olacağız” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası