EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 18 Şubat 2023 - 15:12 'de eklendi ve 59 kez görüntülendi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün Türkiye’nin 10 ilinde gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük yıkımlara yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından afetten zarar gören illerde yaşayan vatandaşlar için başlattığı seferberlik kapsamında destek ve yardımları devam ediyor.

HABER / İMREN SARI

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremler sonrası seferberlik başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü’de afet bölgesine temel ihtiyaç
malzemelerinin yer aldığı yardım TIR’larını bölgeye uğurladı.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtları ve Toroslar Çağdaşkent Kuran Kursu’nda  misafir olan depremzedeleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında minik misafirlere oyuncak hediye eden Emniyet Müdürü Aslan; “Asrın felaketini yaşadık. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Sizlerin daima yanındayız. Bir ihtiyacınız olursa güvenlik güçleri olarak buradayız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Türk Milletimizin başı sağolsun. Depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, depremzede kardeşlerimize ise başsağlığı diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası