EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN: “TÜRK POLİS TEŞKİLATI HER ZAMAN DEVLETİNİN EMRİNDE, MİLLETİNİN HİZMETİNDEDİR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN: “TÜRK POLİS TEŞKİLATI HER ZAMAN DEVLETİNİN EMRİNDE, MİLLETİNİN HİZMETİNDEDİR”

Bu haber 10 Nisan 2023 - 12:10 'de eklendi ve 33 kez görüntülendi.

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıl dönümü dolasıyla kutlama töreni düzenledi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube müdürleri katıldı. Müdür Aslan Atatürk Anıtına Çelenk sundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşu istiklal Marşı okundu.

İl Emniyet Müdürü Aslan, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Türk Milleti’nin sevgi, güven ve itimadını kazanmış Türk Polis Teşkilatının178. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın demokratik hukuk devletinin ve Atatürk İlke ve İnkılaplarının teminatı olmuştur” dedi.

“TÜRK POLİ TEŞKİLATI HER ZAMAN DEVLETİNİN EMRİNDE, MİLLETİN HİZMETİNDEDİR”

Aslan, “Türk Polis Teşkilatı, her zaman devletinin emrinde milletinin hizmetindedir. Ülkemize, bayrağımıza, devletimize yapılan her türlü saldırıya kararlılıkla kendini siper etmeye devam edecektir. 1845 yılında kurulan ve bugün 178. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız bugünde milletimiz, kahraman polisiyle, emniyet teşkilatıyla gurur duymaktadır. Şehitlik mertebesine ulaşan ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatlarına şükranlarımı sunarım. Onlar hakları hiçbir zaman ödenmeyecek kahramanlarımızdır. 15 Temmuz hain darbe girişi girişiminde olduğu gibi bizler birlik ve beraberliğimizi koruyacak suç ve suçuyla mücadelenin yanı sıra tüm terör örgütleri ve çetelerle bunların uzantılarıyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.

Emniyet Teşkilatı olarak üzerlerine düşen vazifelerin, sorumlulukların farkında olduklarının önemine değinen Aslan, “Bizler huzur şehri Mersinimizi daha huzurlu ve güvenli yapmak adına büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu vesileyle güvenlik hizmetlerini ifa ederken bize desteklerini esirgemeyen tüm Mersinlilere şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.

Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlarken devletimiz ve milletimiz selameti uğruna şehitlik mertebesine erişen kahraman arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize ve emekli personelimize sağlık diliyor, halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve kıymetli ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar dilerim. “ dedi.

Konuşmalarının ardından Aslan, emniyet mensubuyla hatıra fotoğrafı çekilerek tören son buldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası