İL PROTOKOLÜ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YILDIRIM’IN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

İL PROTOKOLÜ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YILDIRIM’IN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

Bu haber 11 Eylül 2023 - 21:41 'de eklendi ve 69 kez görüntülendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, pençe kilit operasyonunda bölücü terör örgütü ile girdiği çatışma sonucu şehit olan P.Uzm.Çvş. Harun Yıldırım’ın Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Siirt 3. Komando Tugayında görevli iken Irak’ın Kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Operasyonunda Bölücü Terör Örgütü ile girdiği çatışma sonucu şahadet mertebesine erişen Şehit P.Uzm.Çvş. Harun Yıldırım’ın 1. Sene-i Devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlid-i Şerif programına, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Oğuz Bavbek ve Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden, Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, şehit Aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası