“İNSANOĞLU NE İSTER BU HAYATTAN” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“İNSANOĞLU NE İSTER BU HAYATTAN”

Bu haber 16 Ocak 2024 - 10:18 'de eklendi ve 101 kez görüntülendi.

Her kul bir fani aslında burada… Bir tek dünya baki.  Her vatandaş, her kul bir şeyler ister bu hayattan. Kimi para, kimi kariyer. Kimi başarı kimide şan şöhret ister bu hayattan. Bu isteklere  arkadaşımızda, kendimizde çevremizde yakın şahit olduk.  Sevmeğe ve sevilmeğe  şahit olmadık bu hayatta. İnsanoğlu çok garip yaratık aslında ne istediğini bilmeyen bir yaratık. Bu ortak yaratıkların ortak bir yönü var aslında olduğu gibi kabul edilmeleri. 

Ben bir insanoğluyum ne isterim bu hayatta bilir misiniz? Anlaşılmak isterim varolmak isterim. Varetmek isterim önce varolmak sonrada  birlikte varetmek isterim.  Kimine de çok garibim anne diyesim var ne var olabildim ne var edebildim. Aslında en anlamlısı birlikte varolabilmek. 

İnsanoğlu imla hatası yapmadan kiminden vazgeçmek ister, kiminde varolmak ister,  kimi ilişkide varolmak. aslolanı başarmak. Başarmak diye yazmak istedim hep sözlük kendi kafasına göre başka şeyler yazdı. Asılolan başarmaktı aslında bu başarı tek yönlü

Değildi.

Kiminin kalbi sakat bu hayatta… Ne edersen et ne yaparsan yap nafile.

Asılolan doğrusunu yapmak, doğrusunu.

Op. Dr. Cüneyt Kavakckavak@yahoo.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası