İŞ İNSANI HALİL AYTAR’IN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

İŞ İNSANI HALİL AYTAR’IN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Bu haber 01 Mayıs 2023 - 13:18 'de eklendi ve 757 kez görüntülendi.

Şanlıurfa Siverekli İş İnsanı Halil Aytar’ın kızı Eda ile Öye ailelerinin oğlu Murat Öye, düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün töreninde genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı. 

Siverekli iş insanı Halil Aytar’ın kızı Eda ile Murat Öye, Zirve Conceptte düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Muhteşem katılım ile gerçekleşen düğün töreninde Aytar ailesini, dostları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda misafir katılarak kızlarının özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Bu güzel geceye ise yüksek enerjisi ve coşkusuyla renk katan ses sanatçısı Hasan Yeşilgöz düğün törenine damga vurdu. Misafirler pistten hiç inmeyerek şarkılara eşlik ettiler.

Kızını evlendirmenin mutluluğunu dile getiren iş insanı Aytar düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek; “Rabbimden yavrularımıza ömür boyu sağlık, mutluluk diliyorum, Allah tüm anne ve babalara bu mutluluğu yaşatsın. Bu özel günlerde insan hep kendi en yakınındakileri unutuyor, düğüne davet etmeyi unuttuğumuz varsa hepsinden özür diliyoruz. Davetimize katılma nezaketi gösteren tüm dostlarımıza ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haber / İmren Sarı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.