MERSİN ŞEHİR HASTANESİ’NDE CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKU İLE KUTLANDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MERSİN ŞEHİR HASTANESİ’NDE CUMHURİYETİN 100. YILI COŞKU İLE KUTLANDI

Bu haber 27 Ekim 2023 - 16:21 'de eklendi ve 734 kez görüntülendi.

Mersin Şehir Hastanesi’nde Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle “100.Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Manşet Mersin / İmren Sarı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından hastane personeli tarafından düzenlenen programda Başhekim Doç. Dr. Bahar Aydınlı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel  pasta kesilerek ile 100. yıl coşku ile kutlandı.

Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Bahar Aydınlı ise program sonrası gazetemize verdiği röportajda şunları söyledi;

Cumhuriyetin 100. yılının ayrı bir coşku olduğunu ifade eden Aydınlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı daha önce de çokca kutladık ama yüzüncü yılın coşkusunun yaşattığı duygu başka bir güzel ve gurur verici.. Bir Cumhuriyet kadını olarak Atamın açtığı yolda gururla devam etmek istiyorum. Birlikte nice yüzyıllara… Omuz omuza, el ele birlikte gitmek ümidi ile herkese sağlık ve esenlikler diliyorum. ” dedi.

Serginin ise, 27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında 1 hafta süreyle halkın ziyaretine açık olacağı belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası