MERSİN’DEKİ ERKENEKLİLER DERNEĞİ’NDEN GÖNÜLLERİ ISITACAK BÜYÜK DAYANIŞMA! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MERSİN’DEKİ ERKENEKLİLER DERNEĞİ’NDEN GÖNÜLLERİ ISITACAK BÜYÜK DAYANIŞMA!

Bu haber 13 Şubat 2023 - 22:17 'de eklendi ve 284 kez görüntülendi.

Türkiye iki büyük deprem felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor.

10 ilde gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

HABER / İMREN SARI

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran 2 büyük depremin yaralarını sarmak için Mersin Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği büyük bir dayanışma örneği sergiliyor.

Mersin’de ki Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği de Adıyaman, İskenderun, Malatya’nın ilçeleri Erkenek, Kurucaova, Sürgü, Doğanşehir’e insani yardımda bulunarak bir nebzede olsa da depremzedelerin yaralarını sarmaya, yanlarında olmaya çalışıyor.

Dernek Başkanı Ali Karakaya şunları söyledi:

“Derneğimiz olarak depremzedelere yardımda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle Malatya’ya giderek 1200 yakın vatandaşımızın Erkenekten tahliyesi için Mersin’e güvenli bir şekilde gelmesini sağladık. Oradayken de insani yardımlarda bulunduk. Mersin’e geldiğimizde ise aklınıza gelebilecek her şey battaniye, kömür, kıyafet, çocuk bezi, çocuk maması, soba, ev eşyası, gıda, kadın temizlik eşyaları, kiralık ev tutmaları için aracı olduk. Geçici barınma yerleri sağladık. Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Ülke olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afetini yaşadık. Derneğimiz olarak bizde depremzede kardeşlerimize, mağdurlara elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Derneğimize destek veren, bağışta bulunan hayırseverlere buradan teşekkür ediyorum. Allah yardımlarımızı kabul etsin. Bir daha böyle afetler yaşatmasın. Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağışta bulunmak isteyen, manevi destekte bulunmak isteyen kardeşlerimize kapımız her zaman açık. Adresimiz ise Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle 700. Sk. Kent Sitesi E Blok İletişim:  Abuzer Duran: 0537 986 84 17 – 0324 238 75 77 ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası