MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU, TIP BAYRAMINI KUTLADI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU, TIP BAYRAMINI KUTLADI

Bu haber 14 Mart 2024 - 13:46 'de eklendi ve 98 kez görüntülendi.

Son yıllarda sağlık sektörünün en önemli sektör haline geldiğini belirten MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, “Her bireyin hakkı olan sağlıklı yaşam için emek veren bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” dedi.

Son yıllarda yaşanan hastalık ve salgınlar neticesinde sağlık sektörünün öneminin bir kez daha anlaşıldığını aktaran Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, “Sağlıklı bireylerin yetişmesi yarınları garanti altına almaktır. Toplum sağlığını korumak amacıyla ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle çalışan hekimler, insan ve toplum sağlığı için emek vermektedir. Başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanları zor koşullarda ‘önce insan, önce sağlık’ şiarıyla insanlığa hizmet eden kahramanlardır. Salgın, deprem ve her türlü afetlerde yardıma ilk koşan gruplar arasında sağlık çalışanları olmuşlardır” dedi.

“Fedakarca insanların yanında olan, insan hayatını kolaylaştırmak ve sağlığına kavuşturmak için büyük emek veren hekim ve sağlık personellerine görevleri başında kolaylık sağmak hepimizin görevidir” diyen Gündoğdu, “14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası