MEVCUT BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MEVCUT BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Bu haber 21 Mayıs 2024 - 18:05 'de eklendi ve 174 kez görüntülendi.

Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TISİAD) 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda oy birliğiyle Başkanlığa yeniden Mehmet Salih Çelik, seçildi.

TISİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı ve TISİAD Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Servet Özkaya, TISİAD yönetim kurulu, yurtdışı ve yurt içi temsilcileri, üyeleri ve iş insanları ile çok sayıda üye katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TISİAD Yüksek İştişare Kurulu Başkanı Selahattin Balkan, dernek olarak çok başarılı çalışmalar yaptıklarını belirterek, derneğin artık uluslararası bir dernek haline geldiğine dikkat çekti.

güçlü bir TISİAD göreceksiniz. Ama asıl hedefimiz 2024 yılı içinde 20 temsilciliğe ulaşmak ve 81 ilimizden de üye kazanmak. Konuşmamın başında da ifade ettim. Katılımcı işleyişe önem veriyoruz. Yüksek İstişare Kurulumuz ve Bilim Kurulumuz daima bizlere güç verdi. Çalışmalarımızın bilimin ve tecrübenin ışığında yürümesine özen gösterdik” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Ahmet Özer ile bir önceki yönetim kurulu üyelerine plaket takdim edildi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Genel Kurul’da Yönetim’in görev süresinin 2 yıldan 3 yıla çıkarılması kararlaştırıldı.

Daha sonra tek listeyle gidilen seçimde Mehmet Salih Çelik, başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna ise Hakan Burgazlı, Mustafa İmrak, Recep Metin, Cavidan Demirağ, Sıddık Özer, Hava Arslan, H.Mert Avcı, Ahmet Çani, Aysun Yazıcıoğlu, Şehmuz Aşkın, İdris Balkan, Serdal Çürük, Nesih Aktepe ve Ferit Hillez seçildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası