MÜDÜR DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN DÜZENLEDİĞİ GEZİYE KATILDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MÜDÜR DURMUŞ, ÖĞRETMENLERİN DÜZENLEDİĞİ GEZİYE KATILDI

Bu haber 07 Aralık 2023 - 9:03 'de eklendi ve 58 kez görüntülendi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Toroslar Bahriye İlkokulu öğretmenlerinin düzenlediği geziye katıldı.

 Bahriye İlkokulu idareci ve öğretmenleriyle İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burgut’un da yer aldığı gezide etkinlikler yapılarak öğretmenler ve idareciler birbirleriyle kaynaşma, tanışma fırsatında bulundu.

Varda Köprüsü, Gülek Kalesi ve Belemedik bölgesinde gerçekleşen bu özel gezide meslektaşlarıyla bir araya gelen Durmuş, “Mersin gerçekten doğasıyla, kültürüyle, insanlarıyla çok güzel bir şehir. Gezi kapsamında, meslektaşlarımla doğada yürüyüş yapmanın yanı sıra, bölgenin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında bilgi edinme şansı ve daha önemlisi birbirimizi tanıma, daha güçlü, etkileşimli, paylaşımlı şekilde iletişim kurma fırsatı yakaladık. Birlikte çok güzel yerler gördük, eğlendik, sohbet ettik, güzellikleri paylaştık. Bu tür etkinlikler, meslektaşlar arasındaki bağları güçlendirmenin yanı sıra, eğitim ortamını daha olumlu ve motivasyonu yüksek bir hale getirmeye katkı sağlar. Biz iyi olursak, biz motivasyonumuzu yüksek tutarsak çocuklarımız da iyi olur. Bu geziyi düzenleyen, bizleri bir araya getiren meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, daha nice güzel buluşmada bir araya gelmeyi temenni ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası