MÜDÜR DURMUŞ, ŞEHİT DÜŞEN KUŞ’UN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

TAKİBE ALINAN KİŞİ YAKALANDI

ASAYİŞ, YEREL HABERLER

MÜDÜR DURMUŞ, ŞEHİT DÜŞEN KUŞ’UN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU

Bu haber 21 Aralık 2023 - 13:03 'de eklendi ve 28 kez görüntülendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda 2018 yılında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan KUŞ’un öğretmen eşi Alime Kuş’a ve ailesine ziyarette bulundu.

Müdür Durmuş, Anamur Fatih ilkokulunda görev yapan öğretmen Alime Kuş ve öğrenci olan kızı ile sohbet ederek öğrenciye başarılarından dolayı tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, sohbetinde, “Şehidimizin emanetlerisiniz ben de her konuda sizlerin yanındayım. Vatan için her alanda elimizden geleni yapacağız.” dedi.  Sayın DURMUŞ, Şahadetin peygamberlikten sonra gelen en yüksek mertebe olduğunu belirterek dua ve rahmetle andığımız şehitlerimize karşı minnet duygularını dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası