“SABAH KEBABI” SABAH ET LOKANTASI’NDA SİZLERLE… « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“SABAH KEBABI” SABAH ET LOKANTASI’NDA SİZLERLE…

Bu haber 01 Ekim 2020 - 23:47 'de eklendi ve 437 kez görüntülendi.

Haber: İmren Sarı

Mersin’in restoran sektöründe tanınmış ve Mersin halkının damak tadına hitap eden  Sabah Et Lokantası, farklı lezzetleriyle Mersin’de fark yaratmaya devam ediyor.

Sabah Et Lokantası kurucusu ve işletmecisi olan Adnan Gündoğdu, Sabah Et Lokantası’nın 24 saat hizmet vererek müşteri memnuniyetine önem verdiğini söyledi. Mersin halkına kaliteli, damak tadına uygun, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de hijyen ve temizlik kurallarına dikkat edildiğini belirtti.

Mersin’in en çok yemek çeşidi bulunduran, üreten ve satan et restoranına sahip olduğunu belirten Gündoğdu, et bizim işimiz “YENİ ÜRÜNÜMÜZ SABAH KEBABINI” sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz diyerek herkesi şubelerine davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası