VALİ PEHLİVAN, HATAY’DAKİ DEPREMZEDELERİ UNUTMADI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

VALİ PEHLİVAN, HATAY’DAKİ DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Bu haber 21 Nisan 2023 - 11:52 'de eklendi ve 67 kez görüntülendi.

Depremde Hatay’da Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Vali Pehlivan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününü Hatay’da geçirdi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 6 Şubat’ta  11 ilde meydana gelen deprem sonrası  Koordanitör Vali olarak atandığı Hatay’a giderek depremzedelerle bayramlaştı.

Depremlerden en çok etkilenen illerden biri olduğunu belirten Vali Pehlivan, Ramazan Bayramı’nın ilk gününü Hatay’ın Samandağ İlçesinde depremzedelerle karşılamanın mutluluğunu dile getirerek depremzede vatandaşlarla kucaklaştı.

Vali Pehlivan; “Samandağlı kardeşlerimiz ile bayramlaştık. Allah cümlemize, birlik, beraberlik, sağlık ve huzur içinde nice bayramlara hep birlikte kavuşmayı nasip etsin.” dedi.

Ardından General Şükrü Kanatlı Mahallesi’ndeki çadır kentte depremzedelerle kahvaltı yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Sahra Hastanesinde görev yapan sağlık personeli ve Deniz Mahallesi’nde kurulan konteyner kente geçerek vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Haber / İmren SARI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.