VALİ PEHLİVAN, YENİ HİZMET BİNASI İNŞAAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

VALİ PEHLİVAN, YENİ HİZMET BİNASI İNŞAAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Bu haber 02 Nisan 2023 - 0:36 'de eklendi ve 30 kez görüntülendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüj’nün yeni hizmet binası inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Hizmet binasının 11 bin metrekare alan üzerinde, 2 bin metrekare oturum alanlı, zemin artı 4 katlı binanın yapımı bir yıl içinde tamamlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası