VALİ PEHLİVAN, YENİŞEHİR İLÇESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

VALİ PEHLİVAN, YENİŞEHİR İLÇESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 01 Aralık 2022 - 23:12 'de eklendi ve 59 kez görüntülendi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir İlçesi Bahçelievler Mahallesi 1. Cadde üzerindeki esnaf dükkanlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İşyeri sahipleri ve çalışanlara hayırlı işler, bereketli kazançlar dileyen Vali Pehlivan, bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek, hasbihalde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası