VALİ PEHLİVAN, YÖRÜK KADINLARIYLA SIKMA BÖREK PİŞİRDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

VALİ PEHLİVAN, YÖRÜK KADINLARIYLA SIKMA BÖREK PİŞİRDİ

Bu haber 20 Mayıs 2023 - 0:05 'de eklendi ve 61 kez görüntülendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar’da yörük kadınlarıyla birlikte sıkma börek pişirdi.

Haber / İmren Sarı

Köy köy, ilçe ilçe gezen Pehlivan Toroslar’ın yörük kadınlarıyla ocak başında hem sohbet edip, hemde bazlama pişirerek yörüklerin gözbebeği oldu.

Pehlivan Ocak başında şu ifadelere yer verdi;

“Toroslar’a gidince, Yörüklerimizin olmazsa olmazlarından sıkma börek yapmamak, yapmışken de yememek olmaz. Misafiri olduğumuz Armutoğlu ailesine ve bir süre eşlik ettiğimiz ocağın başında leziz börekler yapan emektar hanım ablalarımıza teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası