VALİ PEHLİVAN’IN EŞİ YILDIZ PEHLİVAN HASTANEDE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

VALİ PEHLİVAN’IN EŞİ YILDIZ PEHLİVAN HASTANEDE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 11 Şubat 2023 - 23:04 'de eklendi ve 115 kez görüntülendi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, depremde yaralanarak Mersin İlimize kara, hava ve deniz yoluyla getirilen ve hastanelerde tedavileri halen devam eden vatandaşlarımızı Mersin Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yıldız Pehlivan Hanımefendi, yaralılara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu, depremde vefat eden yakınları için başsağlığı diledi.

06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremde yaralanan 11.950 vatandaşımız ve yakınları, Mersin İlimize getirilerek hastanelerde tedaviye alındı. Tedavisi tamamlanan ve il dışına sevk edilen 9.155 vatandaşımız dışında 2.512 vatandaşımızın da tedavileri devam etmektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası