VALİ VEKİLİ SARIFAKIOĞULLARI VE EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN DEPREMZEDELERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

VALİ VEKİLİ SARIFAKIOĞULLARI VE EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN DEPREMZEDELERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Bu haber 16 Şubat 2023 - 23:35 'de eklendi ve 83 kez görüntülendi.

Türkiye’de 10 ilde gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Hatay iline koordinatör vali olarak atandı.

Haber Merkezi

Deprem nedeniyle atanan Vali Pehlivan’ın yerine ise Mersin’e vekaleten Vali Harun Sarıfakıoğulları atandı.

Asrın felaketi olarak nitelenen 10 ilde gerçekleşen depremden ötürü Mersin Şehir Hastanesi’ne ve farklı illere depremzedelerin nakli gerçekleştirildi.

Bunun üzerine depremzedeleri ziyaret eden Vali Vekili Harun Sarıfakıoğulları ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavileri devam etmekte olan depremzedeleri ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası