VEKİL ADAYI YILDIZ: “SEVGİ DİLİ KAZANACAK” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

VEKİL ADAYI YILDIZ: “SEVGİ DİLİ KAZANACAK”

Bu haber 09 Mayıs 2023 - 15:46 'de eklendi ve 17 kez görüntülendi.

Dün Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki mitinginde  gerçekleşen saldırılar hakkında basın açıklamasında bulunan Arıcı, ”Kötülüğün şiddetine karşı iyiliğin sevgi dili kazanacak” dedi.

Açıklamasında, bağımsızlık mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin kuruluş yolunun başlangıç şehri Erzurum’da, İstanbul Belediye Başkanımız Sn. İmamoğlu’nun mitinginde gerçekleşen saldırılar için geçmiş olsun dileğinde bulunan Arıcı, demokrasinin sadece sandıklara indirgendiği ve seçimlerin de, devlet gücü, basın ve her türlü araçla manipüle edildiği günümüzde; iktidarın ve yandaşlarının, yok ettikleri demokrasinin bu kadarına bile tahammül edemediklerini belirtti.

Bir süredir seçim sathında tüm muhalif partilere yapılan bu  saldırıların, kaybettiklerini görenlerin kabullenememelerinden kaynaklandığını ifade eden Arıcı, “Ne yaparlarsa yapsınlar demokrasiyi sevginin diliyle kazanmaya kararlıyız, sevginin dili kazanacak, Erzurum tarihinin ruhunu yeniden yaşatacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası