YARDIMSEVER ÖZ, KÜÇÜK YUSUF’A AKÜLÜ ARAÇ TEMİN ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

YARDIMSEVER ÖZ, KÜÇÜK YUSUF’A AKÜLÜ ARAÇ TEMİN ETTİ

Bu haber 11 Aralık 2023 - 12:11 'de eklendi ve 869 kez görüntülendi.

Mersin’de insanların kalbine dokunan hayır faaliyetleri ile adını duyuran devlet memuru Halil Öz, bu kez de küçük Yusuf’un yüzünü güldürdü.

Manşet Mersin / İmren Sarı

Mersin’de hayırseverlerin de destekleriyle temin ettiği yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Öz, yardım faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Gülnar ilçesi kayrak mahallesinde oturan Yusuf Borcaktepe, dört kardeşten en büyükleri… 5 yaşından sonra engelli olarak hayatına devam eden Yusuf’a bir nebzede yardımcı olmak isteyen Öz, hayırseverlerin temin ettiği akülü aracı evlerine götürerek küçük Yusuf’u ve ailesini duygulandı.

Akülü aracı gördüğünde çok mutlu olduğunu ifade eden Yusuf, “Evin içinde bunalmıştım. Artık dışarı çıkıp mahallede dolaşabileceğim. Akülü aracı gördüğümde çok sevindim. Ama yetkililere buradan seslenmek istiyorum. Annem her zaman beni evden indirip çıkaramıyor. Evimizde o arabanın çıkması için rampa yok, yetkililerden yardım istiyoruz, bir asansör veya rampa olursa çok daha rahat edeceğiz. Ve beni düşünüp buralara kadar gelen Halil abime, bana akülü araca gönderen kişiye çok teşekkür ederim.”

Yusuf’un duyduğu mutluluktan ötürü çok duygulandığını ifade eden Haliz Öz ise sözlerine şöyle devam etti; “Eğer başka birinin hayatını biraz daha yaşanır hale getirme gücünüz varsa bunu yapın. Çünkü dünyanın buna ihtiyacı var diyerek. Bugünde ay yüzlü Yusuf’un ve ailesinin hayatını biraz daha yaşanabilir hale getirebilmek için düştük yollara. Biri senden yardım istediği zaman şöyle düşünün; İlk önce Allah’tan yardım istemiştir, Allah’ta ona senin adresini vermiştir. Bugün Yusuf ve ailesi için bir şeyler yapmanın, onların hayatını biraz daha kolaylaştırmış olmanın verdiği huzur ve mutlulukla hepsini Allah’a emanet ettik. Bugünde Yusuf’a ayak olan, İstanbul’dan Yalınkaya Kuaför irtiyat firmasına ve her zaman yanımda olan yol arkadaşım Murat Sarıkaya’ya teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.” diyerek konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası