“YAŞADIĞIMIZ HAYATTAN BAŞKA BİR HAYAT VAR MI?” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“YAŞADIĞIMIZ HAYATTAN BAŞKA BİR HAYAT VAR MI?”

Bu haber 27 Aralık 2023 - 15:17 'de eklendi ve 47 kez görüntülendi.

Yaşadığınız hayattan başka bir hayat var mı? Bana soracak olursanız her insanın yaşadığı hayattan başka bir hayat var.

Kimisi kızabilir yeni hayatın eskisinden güzel olacağı ne malum?

Formül aslında eski yaşadığı hayatta gizli. Eski hayatının kalitesinde gizli.

Korkuyu cesareti yerinde kullanan yılmayan ve korkmayan insanlara açık bu hayat. Hayat yılmayan vazgeçmeyen ve korkmayan insanlara güzellik sunar.

Formül yenilmemek değil vazgeçmemek değil, başarısızlığa uğramamak değil, düştüm geri gelmek değil, formül cesareti yerli yerinde kullanmaktır. Bitmez dediğimiz dertler öğle bir güzel biterki sizde şaşırırsınız sadece sabretmek gerekir.

Hayatta önce kendinize değer verin, kendinizi onurlandırın, çünkü onun sizden başka kimsesi yok.

Bazen öyle şeyler yaşarsın kimseye söyleyemezsin, sadece susarsın. Susman aslında çaresizliğinden değil edebindendir. ‘’Susmak Edeptendir’’ diye öğretildi bize.

İnsanın arkasında en sağlam duranı gölgesi aslında. Zaman hancı; biz ise bir yolcu,nedir bu telaşımız; bu hayatta nedir bu telaşımız.
Bu hayatın içinde hayatı anlamlı kılan acılar dır aslında. Bir hayatın içinde acıda olacak, üzüntüde olacak. utanma da olacak, umutsuzluk da olacak.

İnsanın yüreği herşeyi kaldırıyor merak etmeyin telafisi olan her şeyi kaldırıyor insan yüreği.

Elalem tanrısı ne der diye yaşamamak lazım bu hayatta kişiliğinin gerektirdiğini yaşamak lazım bu hayatta.

Her iyi insanın hayatında yaşadığı hayattan başka bir hayat var aslanda. Yaşayacağı yeni hayatın kalitesi eski yaşadığı hayatın kalitesine bağlı ve yaşadığı hayattan çıkaracağı derslere bağlı.

Ömürden bir gün daha geçiyor geriye yorgunluk kalıyor. Hayat hangi gün diye soracak olursanız hayat herhangi bir gün oda bugün.

Op. Dr. Cüneyt Kavakckavak@yahoo.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası