YAZAR ARİFE ÜNÜVAR’IN KİTABI 2. BASKI İLE OKUYUCU KARŞISINA ÇIKTI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

YAZAR ARİFE ÜNÜVAR’IN KİTABI 2. BASKI İLE OKUYUCU KARŞISINA ÇIKTI

Bu haber 26 Ağustos 2022 - 22:33 'de eklendi ve 129 kez görüntülendi.

Mersin’de yazar Arife Ünüvar’ın kitabı ’Bir Gün Mutlaka’ 2’nci baskısı okuyucu ile buluştu.

Mersin’de yazar Arife Ünüvar’ın okuyucudan büyük ilgi gören kitabı ‘Bir Gün Mutlaka’ 2’nci baskısı yapılarak okuyucu ile buluşturuldu.

Arife Ünüvar’ın, içinde edebiyat, felsefe, sanat, sporcu kahramanları, kıyıda köşede kalmış başarıların bulunduğu ‘Bir Gün Mutlaka geçtiğimiz yıl piyasaya çıktığında Türkiye’nin dört bir yanındaki okuyucudan büyük ilgi görerek kısa sürede tükendi. Okuyucudan gelen olumlu tepkiler nedeni ile Arife Ünüvar, kitapta güncellemeler yaparak yeniden basımı için harekete geçti. Sosyal medya hesabından kitabın 2’nci baskını duyuran yazar Arife Ünüvar, ‘Bir Gün Mutlaka’nın okurlardan büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Kitabımın ikinci baskısında siz okurlara teşekkür etmesem olmazdı. Sporda yaşanmış başarı hikâyelerini yazmak ve derlemek benim yıllarımı almış olsa da başarıya odaklanmış insanların ulaşabileceği zirveyi anlatan bir kaynak sunuyor olmanın gururunu yaşıyorum. Başta kitabımın kahramanlarına teşekkür ediyorum. Bu başarıları onlar yazdı. Onlar, hayatlarını tribünlerde değil, sahalarda yaşadılar. Sonra da beni bu kitabı yazmam konusunda hep desteklediler. Kitabımın ilk okumasını Yazar Semihi Vural yaptı. ‘Bu kitap mutlaka okunmalı’ dedi. Yazar ve şair dostum Bedriye Korkankorkmaz beni her aramasında, “Durma yaz ve bir adım daha at” dedi ve KDY ile beni buluşturdu. Editör Ufuk Tekin ikinci baskı öncesi kitabımın son okumasını yaptı. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Hepsi de bu kitaba dokundular” dedi.
Gazateci yazar Hınçal Uluç, Ersin Ramoğlu’nun yazma serüvenin de büyük katkılarının olduğuna dikkat çeken Arife Ünüvar, “Yazılarını çok yakından takip ettiğim Hıncal Uluç kendisine gönderdiğim tüm yazılarımı okudu ve mutlaka cevap yazdı. Hatta yazılarımı ve kitabımı köşesine taşıdı. ‘Bizim gazetemizde yazar mısınız?’ diyerek yazma serüvenimde çok önemli bir isim olan Gazeteci-Yazar Ersin Ramoğlu’na teşekkür ederim. İkinci baskıda kitaba özgü bir kapak olsun istedim ve Halil Şafak bu gördüğünüz kapağı yeniden tasarladı. Olumlu olumsuz görüşlerini benimle paylaşarak yanımda olan pek çok dostum, arkadaşım oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Kitabımın her aşamasında yanımda olan, sabırla bu süreci birebir yaşayan ve bana ilham olan oğullarım Halil Ceyhun, İbrahim Orhun ve Ahmet Tuna’ya da gönülden teşekkür ederim. Bir Gün Mutlaka’nın ikinci baskısında yeni başarı hikâyeleri de var ve hepsi birbirinden değerli. Ayrıca, kapak yazımda yazdığım kaya balığının gerçek yaşam öyküsü benim için çok değerli ve anlamlı. Kaya Balığı, Beytullah Eroğlu bir dünya şampiyonu. Ve onun mücadelesi hepimiz için bir ilham kaynağı. Ona da teşekkür ediyorum. Neler başarılabileceğini bizlere gösterdiği için” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.