“WELİFE” ERKEK ÖĞRENCİ YURDU AÇILDI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“WELİFE” ERKEK ÖĞRENCİ YURDU AÇILDI

Bu haber 07 Eylül 2021 - 13:03 'de eklendi ve 961 kez görüntülendi.

Mersin Çiftlikköy Üniversite Caddesi üzerinde evinizin rahatlığında WeLife Erkek Öğrenci Yurdu açıldı.

Üniversite öğrencilerine özel açılan “WeLife Yaşam Merkezi” toplam 136 daireden oluşup Mersin’de yurt konseptiyle eşyalı daire arayanların hizmetinde…

www.mansetmersin.com haber sitesinden Gazeteci İmren Sarı’ya röportaj veren WeLife İşletme Sahibi Adnan Gündoğdu ise şunları söyledi: “Bu dönemde güvenilir bir yer açmak çok önemli. Çünkü aileler için en önemlisi güvenilir bir yer olması. Biz de bu bağlamda uzaktan gelen öğrencilerimize evlerinde ki sıcaklığı sağlayabilmek için gayret ve çaba sağladık. Her yönü ile WeLife yaşam merkezimiz çok güzel oldu. Ki yaptığımız işler de Mersin’in beğenisinde. Esnafca ve sahayı bilen birisi olarak fiyatları çok makul tutmaya çalıştık. Siz değerli öğrencilerimizi yaşam merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.” diyerek şorularımızı şu şekilde cevaplandırdı.

RÖPORTAJ / İMREN SARI

– Mersin’in tanınan en eski esnaflarından biri olan Sabah Et Lokantası İşletme Sahibi olarak bu işe nasıl girmeyi düşündünüz? Bize kısaca hikayenizden bahseder misiniz?

Adnan Gündoğdu: Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ‘WeLife Erkek Öğrenci Yurdu’ işine Sabah Et Lokantası İşletme Sahibi olarak ben, Kerimoğlu İnşaat ve Uçan Turizm A.Ş. olarak üç ortak bu işe adım attık.

Aslında benim yapmış olduğum mesleğe de yakın burası. Hizmet sektörü. Burayı… yani bu işi aslında 6,7 yıl önce dostlarımla masaya oturup konuşmuştuk. O zamandan beridir bu iş aklımda vardı. Ortağımın bir tanesi de bu sektörde olduğu için konuya yabancı değildi. Ve bu dönemde de güvenilir bir yer açmak çok önemli. Çünkü aileler için en önemlisi güvenilir bir yer olması… Kimse evladını bilmediği bir apartmana bir yapıya koymak istemiyor. Öncelikle güvenilir, temiz ve ciddi bir yer olmasını istiyor ki evladını teslim etsin. Dolayısıyla bu işe o düşünce ile başlayarak önce binayı satın aldık. Arkasından hemen tadilata başladık. Uzun ve yorucu bir işe attık kendimizi. Eski bir yapıyı projelendirip yeni bir yapıya dönüştürmek çok meşakatli bir iş… Çok şükür bitti. Ufak tefek eksikliklerimiz var ama süreci hızlandırıyoruz. Üniversiteyi kazanan evlatlarımıza rahat ve temiz bir yer teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

– Burayı açalı çok kısa bir zaman oldu. Kayıt başvurularının durumu nedir?

Adnan Gündoğdu: Bugün ilk günümüz. Ama buna rağmen %50 doluluk oranını yakaladık. Dolayısıyla düşüncem bu on gün içerisinde tamamını inşallah doldurmak.

– Bize biraz yaşam merkezinden bahseder misiniz? Özellikleri nelerdir?

Adnan Gündoğdu: Burası 2 bloklu bir bina. Aslında otel konseptiyle yapılmış bir bina. Ana girişi bir. Asansörlerle ayrılıyor. A ve B blok şeklinde. Yani ikisi birbirinden bağımsız blok olmuş oluyor. Özel öğrenci yurdu konseptiyle yeniden hayata geçirilen toplam 136 daireden oluşan Welife Yaşam Merkezi, 1+0, 1+1, 1,2 veya 3 kişilik eşyalı dairelerinden oluşuyor.

Ücretsiz internet ve doğalgazıyla üniversiteli öğrencilerimize avantaj sağlayan dairelerimizde 24 saat sıcak su ve güvenlik, mutfak, buzdolabı, konforlu yataklarımız, giyinme dolabı, vestiyer, çalışma masası, wc banyo, klima, hafta da bir oda temizliği ve kolay ulaşım sağlıyor.

Üniversite Caddesi yolu üzerinde bulunan WeLife yaşam merkezimiz konumu ile Belediye otobüsleri ve özel dolmuşlardan kolaylıkla ulaşımdan faydalanabiliyor. Çevresindeki kafe, restoran, market ve özel spor salonları ile de uzaktan gelen öğrencilerimize sosyal hayatlarını güzel bir şekilde yaşamalarına imkan veriyor.

Bir de özellikle şu durumdan bahsetmek isterim ki vicdani davranarak daha doğrusu adil olmasını istediğimiz için her dairenin kendi elektriği ve su sayaçları var. Yani öğrencilerimizi kiracı gibi yaktığı kadar ödemesini sağlamaya çalıştık.

– Mersin’de başarılı bir iş insanı olarak herkes sizi tanıyor ve biliyor. Her ne kadar Sabah Et Lokantası gibi burası da hizmet sektörü olsa da Öğrenci Yurdu olarak farklı bir işe imza attınız? Size karşı bu yönde dönüşler nasıl oldu?

Adnan Gündoğdu: Çok güzel, olumlu dönüşler ve temenni tebrikler aldım. En önemlisi herkesin duasını aldım. Aldığım dualar bana güç kuvvet veriyor. Güzel bir hizmet yeri olacak. Hatta şunun da müjdesini verebilirim buradan. Welife Yaşam Merkezi’nin diğer adıyla Erkek Öğrenci Yurdumuzun devamı yani inşallah şubeleri de gelecek. Beni destekleyen, yanımda olsan herkese buradan çok teşekkür ederim.

– Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? Üniversiteli öğrencilere ve velilere buradan iletmek istediğiniz bir mesaj var mı?

Adnan Gündoğdu: Başında da söylediğimiz gibi biz güvenilir, temiz ve ciddi bir yer açmak için elimizden geleni yaptık. Bu kısa süre de yaşam merkezimizi en güzel şekilde yapmaya ve sunmaya çalıştık. Uzaktan gelen öğrencilerimize evlerinde ki sıcaklığı sağlayabilmek için gayret ve çaba sağladık. Ve bu yönde de öğrencilerimizin ailelerine de bunları aşılamaya güven vermeye çalıştık. Her yönü ile WeLife yaşam merkezimiz çok güzel oldu. Ki yaptığımız işler de Mersin’in beğenisinde. Esnafca ve sahayı bilen birisi olarak fiyatları çok makul tutmaya çalıştık. Siz değerli öğrencilerimizi yaşam merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kafanızdaki soru işaretleri ve sormak istediklerinizi WeLife Yaşam Merkezimizi arayarak ya da gelerek cevaplandırabiliriz. Yeni eğitim öğretim yılı herkes için hayırlı olsun. Sevgi ve Saygılarımla…

Welife Erkek Öğrenci Yurdu (Yaşam Merkezi) Kayıt Başvurusu için;
Çiftlikköy Mah. Üniversite Cad. No: 43/A Yenişehir/ MERSİN

İLETİŞİM: 0542 129 90 90

Facebook ve İnstgram Adreslerimiz:

@welifemersin

www.welifemersin.com

 

 

 


Yandex.Mail mobil uygulamasından gönderildi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası